青年人网24小时滚动更新
24小时滚动更新(mse)                       发布时间

 1. Rice is the     crop in most southern provinces.
  A. chief
  B. important
  C. senior
  D. valuable
  2. We were talking sensibly until he     with his foolish ideas.
  A. accepted
  B. interrupted
  C. believed
  D. doubted
  3.     I'd like to go with you, my hands are full.
  A. Although
  B. Though
  C. As though
  D. In spite of
  4. This new model car is of high     and is not expensive either.
  A. quantity
  B. quality
  C. condition
  D. character
  5. They are thirsty     new skills so that they can be qualified     the jobs in various fields to which they are strange.
  A. for…of
  B. of…for
  C. for…for
  D. to…on
  6. She signed the letter    , not realizing its implication.
  A. in faith
  B. in good faith
  C. in the faith
  D. on the faith
  7. You don't have to be angry. He     wanted to know the truth.
  A. hardly
  B. barely
  C. seldom
  D. merely
  8. We were     by heavy smog from seeing anything.
  A. forbidden
  B. prevented
  C. controlled
  D. blamed
  9. Those sweet potatoes have been     for 20 minutes.
  A. boiling
  B. boiled
  C. produced
  D. producing
  10. Every day she must feed the baby     milk.
  A. with
  B. in
  C. to
  D. for

[NextPage]

 

 【参考答案】
  1. A  2. B  3. A  4. B  5. C
  6. B  7. D  8. B  9. A  10. A
  【知识点】
  1. 句意:稻子是大多数南方省份的主要作物。
  Chief n. 领袖;头目
  adj. 首要的;等级最高的
  importing adj. 重要的
  senior adj. 年长的
  valuable adj. 值钱的,贵重的
  扩展:leader, main, leading
  2. 句意:我们一本正经在说话,直到他忽然插进来谈了些愚蠢的想法。
  accepted v. 接受
  interrupt vt. vi.
  ①阻断;中断
  ②打搅;打断
  believe v. 相信
  doubt v. 怀疑
  3. 句意:虽然我觉得很想和你一块儿去,可是我忙不过来。
  although比though的语气强,较为正式,多放在句首。
  though不与but和yet使用。
  as though好像,相当于as if.
  in spite of 尽管,其后常接名词或动名词。
  4. 句意:这种新款汽车质量非常好,而且也不贵。
  quantity意为"数量",常构成短语in quantity大量。
  quality n. 质量,品质
  condition 情况,状态
  character n. 特征
  注意区分quality和quantity.
  5. 句意:他们迫切想掌握新的技术,使自己能胜任各种陌生行业的工作。
  thirsty adj.
  ① 口渴的
  ② 渴望的
  be thirsty for 渴望;
  be qualified for 能胜任…
  6. 句意:她真心真意地在信上签了字,没意到其中有诈。
  faith n. 信念;信仰
  have faith in 相信
  in faith 确实,的确
  in good faith 真诚,善意
  C、D搭配错误,固只有B(in good faith)符合题意。
  7. 句意:你不必太生气,他只不过是想知道事实真相。
  A,B,C三个选项为同意词,意为:很少,几乎不,固答案为D.
  8. 句意:浓雾使我们看不到任何东西。
  forbid后常接不定式作宾语补足语。
  prevent…from… 阻止…做…
  control v. 控制
  blame v. 责备,常与for 连用
  9. 句意:那些红薯已经煮沸二十分钟了。
  boiling 正在沸腾的
  boiled 煮沸的
  boiled water 开水(不一定正在沸腾)
  produce 制造
  10. 句意:她必须每天给孩子喂奶。
  feed vt. 喂(养),饲(养)
  feed on 以…为主食
  feed sth. To sb. 向…提供
  feed sb. with sth. 用…喂养
  be fed up 感到厌烦
资讯索引栏目导航
关于我们营销中心广告联系联系我们网站地图法律声明友情链接最新更新医药更新
Copyright © 2005- 青年人网 (Qnr.Cn) All Rights Reserved 陕ICP备11003766号  
共青团陕西省委、河南省委及陕西人才中心权威支持(西安) 电 话:400-029-8884 传 真:029-85642660
百度大联盟黄金认证  十佳网络教育机构