青年人网24小时滚动更新
24小时滚动更新(模拟试题)                       发布时间

  【Questions 1 -15】

  . Read this advertisement.

  . Choose the best word to fill each gap.

  . For each question (21 35) mark one letter (A , B ,C,D)on your Answer Sheet.

  . One answer has been given as an example.

  Too much to read! It\’s impossible to find time to read today\’s top business books-andthousands are published each year. Yet not keeping up with those books could be a serious-and expensive mistake. Often the ideas and insights they . . . . . . example. . . . . are availablenowhere else. But how can you even. . . . . .21. . . . . . which titles are worthwhile-let alonefind time to read them?

  Fortunately, there\’s a . . . .. .22. .. . . . : Soundview Executive Book Summaries. It really. . . . . . 23.. . . . . In fact, it\’s . . . . . . 24. . . . . . to work. It is ingenious and essential. Everymonth, you . . . . . . 25. . . . . two or three quick reading, time saving . . . . . .26. . . .. . of thebest new business books. Each contains all the key points in the . . . . . . 27. . . . . . book. Thebig difference ,instead of 200 to 500 pages ,the summary is only & pages. Instead of . . . . . . 28. . . . . . five ,ten or more hours to read ,it takes just 15 minutes.

  Of the thousands of business books . . . . . . 29. . . . . .annually, only a . . . . . . 30. . . . . .are really worth reading. To save your time, our Editorial Board goes over them all . . . . . . 31. . . . . .90%. Our standards are . . . . . . 32. . . . . .,and the criteria rigorous.

  When a book meets all our tests, we prepare a Summary, instead of a review or a digest.You get a skillful distillation that preserves the content ad spirit of the . . . . . . 33. . . . . .books. The titles cover every. . . . . . 34. . . . . .of concern to business people today. There\’s . . . . . . 35. . . . . .else like Soundview Executive Book Summaries.

  1 . A. see B. know C. ask D. answer

  2. A. answer B. solution C. question D. problem

  3. A. works B. costs C. sells D. buys

  4. A. guarded B. granted C. guided D. guaranteed

  5. A. pay B. send C. receive D. buy

  6. A. titles B. summaries C. names D. prices

  7. A. original B. first C. same D. another

  8. A. spending B. costing C. taking D. sitting

  9. A. publicized B. polished C. published D. popularized

  10. A. dozen B. little C. handful D. couple

  11. A. choosing B. eliminating C. writing D. publishing

  12. A. high B. low C. expensive D. cheap

  13. A. entire B. tired C. entering D. old

  14. A. word B. subject C. sentence D. idea

  15. A. something B. anything C. all D. nothing

   答案:1. B 2. B 3.A 4. D 5. C 6.B 7.A 8. C 9.C 10. C 11. B 12.A 13. A 14. B 15.D

商务英语相关阅读:

           常见商务英语超级实用11大句式

           商务英语BEC证书认可度有多高?

资讯索引栏目导航
关于我们营销中心广告联系联系我们网站地图法律声明友情链接最新更新医药更新
Copyright © 2005- 青年人网 (Qnr.Cn) All Rights Reserved 陕ICP备11003766号  
共青团陕西省委、河南省委及陕西人才中心权威支持(西安) 电 话:400-029-8884 传 真:029-85642660
百度大联盟黄金认证  十佳网络教育机构