青年人网24小时滚动更新
24小时滚动更新(历年真题)                       发布时间

 下面每个句子中均有1个词或者短语有括号,请为每处括号部分确定1个意义最为接近的选项。
  1. All the walls in the building had the same layout.
  A. size
  B. function
  C. color
  D. arrangment
  答案:D
  2. The storm caused severe damage.
  A. physical
  B. accidental
  C. serious
  D. enviromental
  答案:C
  3. The walls are made of hollow concret blocks.
  A. big
  B. empty
  C. long
  D. new
  答案:B
  4. Our aim was to update the health service and we succeeded.
  A. offer
  B. provide
  C. modernize
  D. fund
  答案:C
  5. Do we have to wear these name tags?
  A. lists
  B. forms
  C. lables
  D. codes
  答案:C
  6. Joe came to the window as the crowd chanted”Joe,Joe,Joe”
  A. repeated
  B. jumped
  C. maintained
  D. approached
  答案:A
  7. He inspired many young people to take up sports.
  A. encouraged
  B. allowed
  C. called
  D. advised
  答案:A
  8. The city center was wiped out by the bomb.
  A. covered
  B. reduced
  C. destroyed
  D. moved
  答案:C
  9. Most baby can take in a wide range of food easily.
  A. bring
  B. digest
  C. keep
  D. serve
  答案:B
  10. A larg crowd assembled outside the American embassy.
  A. watched
  B. shouted
  C. gathered
  D. walked
  答案:C
  11. The weather was crisp and clear and you could see the mountains fifty miles away.
  A. fresh
  B. hot
  C. heavy
  D. windy
  答案:A
  12. What puzzles me is why his books are so popular.
  A. shocks
  B. influences
  C. confuses
  D. concerns
  答案:C
  13. I think $7 a drink is a bit steep, don’t you?
  A. tight
  B. low
  C. cheap
  D. high
  答案:D
  14. The contempt he felt for his fellow students was obvious.
  A. need
  B. hate
  C. love
  D. pity
  答案:D
  15. Her comments about men are utterly ridiculous.
  A. slightly
  B. partly
  C. faintly
A卷    16 -20 caacd  21-25 abdba
   26   treating   27 deepiy  28harder   29 equipment
36-40  bcaca 41-45  bccad      51  ni     52   fm   53bk  54ac   55dj

 

b 卷16-20abdbb 21-25 caabc   26   treating   27 deepiy  28harder   29 equipment

36-40baacd
41-45 bccad
46 fastened   47 on the ground  48during the flight

更多英语B级考试试题>>>

2013年6月全国英语应用能力考试[B级]考试真题试题及答案专题

2013年6月全国大学英语B级考试真题试题及答案考后QQ交流群

资讯索引栏目导航
关于我们营销中心广告联系联系我们网站地图法律声明友情链接最新更新医药更新
Copyright © 2005- 青年人网 (Qnr.Cn) All Rights Reserved 陕ICP备11003766号  
共青团陕西省委、河南省委及陕西人才中心权威支持(西安) 电 话:400-029-8884 传 真:029-85642660
百度大联盟黄金认证  十佳网络教育机构